Pakastamiseen on olemassa vinkkinsä!

Ruokien pakastaminen käy näppärämmin CHOW-kanavan vinkkien avulla.

Toimi näin:

1. Osta uudelleensuljettavia pusseja

Lisää pusseihin pala maalarinteippiä. Lisää teippiin merkintä mitä pussi sisältää ja päivämäärä jolloin pussi on pakastettu. Näin tiedät missä järjestyksessä pakastetut ruoat kannattaa syödä, vai kannattaako niitä syödä enää ollenkaan.

2. Tyhjennä ilma pussista

Näin ruoka säilyy pidempään eivätkä pussit repeä.

3. Jos pakastat nestemäisiä ruokia, kaada ne uudelleensuljettavaan pussiin

Aseta pussit tasaisesti vaakatasoon pakastimen pohjalle. Näin ne jäätyvät käteviksi levyiksi.

4. Poista ilmavasti pakatut tuotteet – kuten jauheliha – alkuperäispakkauksestaan

Pakkaa tällaiset tuotteet myös tiiviisti uudelleensuljettaviin pusseihin. Säästät arvokasta tilaa pakastimessasi.

5. Levitä marjat uunipellille ja aseta pelti pakastimeen vaakatasoon

Kun marjat ovat jäätyneet, voit siirtää ne uudelleensuljettavaan pussiin. Näin ne eivät muussaannu.

6. Halkaise leivät ennen pakastamista

Pakastettuun leipään ei tehoa kuin moottorisaha

 

Katso myös:

Lisää keittiövinkkejä

 

Kommentit

kommenttia