Keittiössä on paljon purkkeja, purnukoita ja pakkauksia jotka eivät aukea aivan helposti.

Tässä niksit viiteen hankalasti avautuvaan tilanteeseen.

Ota nämä vinkit talteen:

1. Ei saksia millä avata saksipakkaus?

Käytä tölkinavaajaa! Se käy kuten videolla kohdassa 0:15

2. Pistaasipähkinät

Käytä pistaasipähkinän kuorenpuolikasta toisen pähkinän avaamiseen! (Katso myös: Pistaasiherkut)

3. Ostitko kokonaisen valkosipulin pään (tai ”yhdistelmäsipulin”?)

Saat kuorittua kynnet esiin vaivattomimmin siten, että laitat koko pään vatiin, suljet vadin toisella vadilla ja ravistat rajusti noin puoli minuuttia. Tadaa!

4. Vaikeasti avautuva lasipurkin kansi

Aseta kuminauha purkin kannen ympärille. Näin saat paremman otteen kannesta ja avaaminen onnistuu paremmin. Avaamista helpottaa myös, jos saat purkin sisällä olevan tyhjiön ”puhkaistua” esim. koputtamalla korkkia pöytää vasten tai hivuttamalla veitsen kannen alle.

5. Vaikeasti aukeava snacksipussi

Jos karkki- tai pähkinäpussi ei meinaa millään aueta, niin no hätä! Aseta pussin yläreunan molemmin puolin yksi kolikko. Purista kolikkoja kuten videolla kohdassa 1:37. Naksupussi aukeaa hallitusti ja ilman saksia.

Katso oheiselta videolta vinkit havainnollistettuna!

Lähde: BuzzFeed

Katso myös:

Lisää keittiövinkkejä

Kommentit

kommenttia