Nämä vinkit kannattaa ottaa talteen!

Tässä muutama oleellinen vinkki täydellisen häränsilmämunakkaan valmistamiseksi.

Toimi näin:

1. Käytä paistamiseen aitoa voita

Margariini ja ruokaöljyt häviävät maussa aidolle voille

2. Riko munat pöytää vasten

Kananmunan rikkominen paistinpannun reunaa vasten aiheuttaa usein kuorensirpaleiden päätymisen pannulle.

3. Älä lämmitä pannua liian kuumaksi

Lieden kolmosasetus riittää. Häränsilmämunakas muuttuu kuivaksi ja tummaksi pohjastaan nopeasti jos liesi on liian kuuma.

4. Lusikoi kuumaa voita valkuaisen päälle

Näin valkuainen kypsyy nopeammin ja tasaisemmin

5. Mausta suolalla ja pippurilla

Voit myös imeyttää ylimääräiset voit pannulta talouspaperiin ennen tarjoilua

Katso oheiselta videolta tarkemmat ohjeet!

 

Katso myös:

Lisää munakasherkkuja

Lähde: Everyday food

Kommentit

kommenttia