Leivonnassa on aina hyville vinkeille tarvetta. Tässä viisi kätevää niksiä. Pistä jakoon!

 

1. Poista kananmunan kuorista irronneet sirut kätevämmin

  • Kostuta sormenpäitäsi ennen kuin upotat sormesi kulhoon. Kananmunan kuoripalat suorastaan imeytyvät sormiasi vasten.

 

2. Lämmitä kananmunat huoneenlämpöisiksi 5 minuutissa

  • Laita ne lämpimään veteen kulhoon likoamaan viideksi minuutiksi.

 

3. Kypsytä raa’at banaanit nopeasti

  • Banaania vaativat reseptit toimivat parhaiten banaaneilla jotka ovat kypsiä, jopa hieman ylikypsiä. Saat raa’at banaanit pehmitettyä paistamalla niitä hetken uunissa. Ota banaanit uunissa kun niiden kuoret alkavat olla mustia.

 

4. Valmista kermavaahtoa ilman sähköä

  • Mökillä ilman sähköä? Saat kermavaahtoa aikaiseksi ravistelemalla kermaa tiiviisti suljetussa astiassa.

 

5. Erottele paakkuuntunut kidesokeri

  • Käytä paakkuuntunutta sokeria hetken aikaa mikroaaltouunissa. Näin paakut häviävät ja sokeri on kuin vasta kaupasta ostettua!

 

Lähde: MTV

Kuva: Calle Eklund

Kommentit

kommenttia