Vihreällä teellä maustettu ja värjätty kakku tuo arkeen eksotiikkaa.

Vihreää teetä ei kovin usein näe jälkiruokien raaka-aineena, vaikka sen väriä ja makua voisi hyödyntää lukemattomilla tavoilla.

Tässä reseptissä opit hyödyntämään vihreän teen makua ja kaunista väriä – seuraa alla olevaa reseptiä ja onnistut varmasti!

Ainekset:

  • 140 g kaurakeksejä
  • 80g sulaa voita
  • 2 rkl maitoa
  • 15 g gelatiinia
  • 2 rkl vettä
  • 400 g tuorejuustoa
  • 120 g sokeria
  • 400 g jogurttia
  • 400 ml kuohukermaa
  • 2 rkl vihreää teetä
  • 2 rkl kuumaa vettä

Löydät valmistusohjeet oheiselta videolta!

Kommentit

kommenttia