Tämä suklaamousse valmistuu 20 minuutissa, eikä vaadi paistamista. Helppoa ja näyttävää suklaaherkkua!

Raaka-aineet (4 annosta)

  • 100 g tummia suklaamuruja
  • 180 ml kuohukermaa
  • 50 g vaahtokarkkeja (8kpl isoja karkkeja)
  • Valinnaiset: Voit sekoittaa mousseen myös tilkan vaniljauutetta tai -sokeria. Tarjoile mousse esim. kermavaahdon ja raastetun suklaan kanssa

Ohje

  1. Kaada kaikki ainekset isoon kulhoon ja käytä mikroaaltouunissa täydellä teholla minuutin ajan. Huomioi että vaahtokarkit turpoavat mikrossa.
  2. Sekoita välillä ja käytä edelleen mikrossa minuutin ajan. Anna jäähtyä.
  3. Vatkaa kuohukermasta kermavaahtoa ja kääntele se suklaaseokseen, kunnes seos on tasainen.
  4. Jos haluat tarjoilla moussen samaan tyyliin valmistettuna kuin videolla, lusikoi se pursotuspussiin ja pursota tarjoiluastioihin.
  5. Tarjoa halutessasi kermavaahdon ja suklaaraasteen kera
  6. Herkuttele!

 

Lähde: Eugenie Kitchen

Katso myös:

Kommentit

kommenttia