Paista parempia pihvejä näillä vinkeillä!

DJ BBQ esittelee oheisella videolla muutaman niksin muurinpohjapannun käyttöön. Tärkeimmät vinkit alla suomennettuina.

1. Öljyä pihvi, älä pannua

Taputtele ja sivele ruokaöljy suoraan pihvisi pintaan molemmin puolin, älä lorauta sitä pannulle. Muurinpohjapannulle kaadettu öljy saattaa kärähtää nopeammin kuin pyöreälle pannulle lorautettu öljy.

2. Kuuma pannu – parempi pihvi

Tämä pätee mihin tahansa pihvinpaistamiseen: Mitä kuumempi pannu on kun asetat pihvin sille, sitä rapeampi pihvistä tulee.

3. Suolaa pihvi ennen paistamista, lisää pippuri vasta paiston jälkeen

Näin tekee DJ BBQ, mutta tässä asiassa on jyrkkiäkin mielipide-eroja. Esimerkiksi kokki Aki Wahlman neuvoo lisäämään pippurinkin jo ennen paistamista – lue täältä miksi.

Katso video yllä!


Katso myös:
Lisää pihvi-inspiraatiota
Lisää vinkkejä

Kommentit

kommenttia