Näillä vinkeillä valmistuu täydellinen pizza.

Nämä kolme asiaa on hyvä muistaa pizzaa valmistaessaan.

1. Kuumuus

Rapeimmat pizzat paistetaan puu-uunissa yli 500 asteen lämpötilassa ja muutaman minuutin paistoajalla. Jos puu-uunia ei ole käytettävissä, esilämmitä uunisi vähintään 250-asteiseksi.

2. Pizzakivi

Pizzakiven avulla saat pizzaasi superrapean pohjan. Laita pizzakivi uuniin jo lämmityksen alkuvaiheessa, niin että se on tulikuuma kun asetat pizzan sen päälle.

3. Malttia täytteiden kanssa

Kosteiden täytteiden eli kastikkeiden, juuston, tomaatin ja tomaattimurskan kanssa kannattaa olla säästeliäs. Muutoin pizzapohja kostuu ja menettää rapeutensa.

 

Katso myös:

Pizzaherkkuja

Lähde: Makuja

 

Kommentit

kommenttia