Tässä tulevat suomalaisten eniten hyljeksimät karkkityypit.

Ne ovat:

1. Marsipaani

Marsipaani on manteleista ja tomusokerista tehtyä, pehmeähköä makeismassaa. Syystä tai toisesta suomalaiset eivät ole innostuneet marsipaanista. Jos sinulle kuitenkin maistuu, niin katso täältä marsipaaniherkkuja.

2. Kovat karkit

Kovista karkeista kovimmat tuppaavat myös jäämään karkkihyllyihin. Ehkä suuret ikäluokat suojelevat hampaidensa paikkoja jättämällä kaikkein kovimmat karkit syömättä?

3. Vaahtomakeiset

Suomalaiset eivät ole myöskään erityisen persoja vaahtomakeisille, vaikka ne olisivat ainakin kilohintansa puolesta järkevä valinta. Jos sinulle maistuu, niin katso täältä mitä kaikkea vaahtokarkeista saa aikaan!

Mitkä ovat sinun karkki-inhokkejasi? Kommentoi alla!


Katso myös:
Herkkusuutesti: Tunnistatko karkit ilman karkkipussia?

Lähde: Makuja.fi

Kommentit

kommenttia