Syötkö usein pikaruokaloissa?

Ei ehkä kannattaisi. Tässä kolme asiaa joita monet pikaruokatyöntekijät eivät mielellään kerro.

3 asiaa, joita pikaruokaloiden työntekijät eivät haluaisi sinun tietävän:

1. Isoja koneita on vaikea puhdistaa

Sen vuoksi niitä ei myöskään usein puhdisteta, jolloin niistä kehittyy ajan saatossa todellisia bakteeripesiä. Tällaisia koneita ovat mm. jääpalakoneet, pirtelökoneet, jäätelökoneet ja erikoiskahvilaitteet.

2. Sitruunat ja limetit – älä edes mieti…

Sitruunat ja limet ovat usein koko ravintolan bakteeripitoisimpia tuotteita. Ne seisovat pitkiä aikoja pöydillä, niitä pyöritellään pesemättömin käsin ja usein ne viipaloidaan ilman huuhtelua. Tämän johdosta kuoren bakteerit siirtyvät helposti hedelmän kautta juomaasi tai salaattiisi. Sitruunoista ja limeteistä kannattaa siis pääsääntöisesti kohteliaasti kieltäytyä.

3. Nugetit – seissyttä sapuskaa

Monet pikaruokatyöntekijät kertovat, että kananugetit seisovat usein lämpölamppujen alla pitkiä aikoja – jopa liian pitkiä. Elintarvikelakien mukaisia säilytysaikoja ei läheskään kaikissa paikoissa noudateta.

 

Katso myös:

Lisää ruokaan ja terveyteen liittyviä juttuja

Lähde: Fox News

Kommentit

kommenttia